lakkleding partykleding op maat gemaakt

Partykleding op maat gemaakt

Partykleding op maat gemaakt

Partykleding op maat gemaakt
Alle kleding op de site van Brizjied Fashion wordt door Brizjied zelf speciaal voor u gemaakt! Brizjied heeft geen personeel in dienst. Dat maakt het soms lastig om alles snel te maken voor u. Ook alle andere activiteiten, zoals de website up to date houden, contact met klanten, inkoop stoffen, enz doet Brizjied zelf.

036

-Voorraad
Dat er geen kleding op voorraad is heeft aan de ene kant een nadeel, de kleding kan niet direct de volgende dag bij u bezorgt worden. Aan de andere kant heeft het vele voordelen.

-Voordelen:

-U kunt uw exacte maten doorgeven, dit is vooral handig wanneer deze afwijken van de standaard maten
-Een kledingstuk van de site aanpassen naar uw eigen idee
-Wanneer het kledingstuk na ontvangst toch niet goed past, wordt deze gratis door Brizjied passend gemaakt
-Keuze uit vele kleuren en materialen, klik hier voor alle kleuren lak
-U kunt een kledingstuk opsturen om na te laten maken door Brizjied

-Communicatie
Vaak merk ik dat het klanten niet direct opvalt dat de kleding op de site door Brizjied zelf is ontworpen en gemaakt. Toch probeer ik dit op de site zo goed mogelijk te communiceren.
Dat het ongeveer 14 werkdagen duurt voordat de kleding bij de klant is, is ook niet altijd duidelijk. Meestal denkt de klant dat het 14 dagen duurt, ze tellen dan de weekenden ook mee als werkdagen.

-Contact
Ik begrijp heel goed dat wanneer u wat besteld heeft dit zo snel mogelijk in huis wilt hebben, helaas is het gewoon niet mogelijk voor mij om dit te realiseren. Mijn werk houdt meer in dan alleen het produceren van kleding. Om alles netjes te laten verlopen kost nu eenmaal tijd.
Op mijn site heb ik aangegeven dat ik prefereer dat u mij een mail (brizjied@hotmail.com) stuurt. Dit kost mij namelijk minder tijd dan het aannemen van de telefoon. Als ik bijvoorbeeld net bezig ben met het uitknippen van een patroon is het onhandig en storend wanneer ik de telefoon aan moet nemen.

Brizjied Fashion is inmiddels uitgegroeid tot een groot leverancier van partykleding voor de feesten van B.I.T.C.H, Toxic, Wasteland, Kinky Paradise en Dominatrix. De bestellingen vlak voor er weer een nieuw feest is zijn soms enorm veel. Ik werk dan keihard om alle klanten die besteld hebben blij te maken met een nieuwe outfit.
zwarte-lak-catsuit-ronde-hals-018 zwarte-lak-catsuit-ronde-hals-026
Kortom ik werk met heel veel plezier om mooie kleding speciaal voor u te maken. In de kleur die u mooi vind. Van het materiaal dat u graag wilt en in uw eigen maat.

2 Facebooktwitterpinterestlinkedin

3 meningen over “Partykleding op maat gemaakt

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.