Hoge kwaliteit lak kleding voor hem en haar

Hoge kwaliteit lak kleding voor hem en haar

Hoge kwaliteit lak kleding voor hem en haar altijd op maat gemaakt! De kwaliteit van zowel mijn stoffen is belangrijk als wel de kwaliteit van de afwerking van de op maat gemaakte kleding. Met zorg selecteer ik de stoffen die voor het maken van de kleding gebruikt worden. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk, dat is mede het leuke van mijn beroep. Als u Brizjied Fashion een mail stuurt zal ik altijd proberen zo snel mogelijk te reageren. Soms lukt dat binnen een half uur, soms duurt het wat langer. Het kan gebeuren dat uw mail in mijn spambox terecht is gekomen. Als het te lang duurt voordat u bericht van mij ontvangt schroom dan niet om mij nogmaals een e-mail (brizjied@hotmail.com) te sturen.

Niet alleen de dames hebben veel keuze opties, maar ook aan de heren is volop aandacht besteed betreft de lak kleding. Vaak ben ik aan het nadenken over nieuwe creaties en ideeën. Door drukte komt het er niet altijd van, maar zodra ik een gaatje zie probeer ik mijn ideeën ten uitvoer te brengen. Daar wordt ik altijd vrolijk van. Helemaal wanneer ik met modellen de nieuwe kleding kan vastleggen op de gevoelige plaat.

Hoge kwaliteit lak kleding voor hem en haar altijd op maat gemaakt

Exclusief voor u zelf

Bestel eenvoudig uit de collectie of laat uw eigen idee exclusief voor u zelf maken. Regelmatig krijg ik de vraag om een bepaald kledingstuk na te maken. U stuurt uw favoriete kledingstuk naar mij toe ik maak daar dan een mooi nieuw exemplaar van. Van de stof die u wenst, in de kleur die u wenst. Dit kan ook als u iets moois heeft gezien op internet, u stuurt mij de foto door, dan bekijk ik of ik het kan namaken.

Wat ook leuk is is om de kleding op elkaar af te stemmen. Ieder kiest het kledingstuk dat hij of zij wenst en laat het dan in bijvoorbeeld dezelfde kleuren maken met dezelfde details en eventueel accessoires.

Maattabel Op de site staat een maattabel waar uitgelegd wordt hoe u uw maten zelf kan opmeten. Tijdens uw bestelling kiest u de maat die het dichtst bij uw eigen maat komt. Bij opmerkingen schrijft u uw exacte maten, mochten deze afwijken van de standaard maten. Al jaren werk ik op deze manier wat super goed gaat. Mocht het dan toch niet goed passen wordt het gratis voor u aangepast.

0 Facebooktwitterpinterestlinkedin

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.